Om Inredningsbloggen

Hej och välkommen hit! Jag som skriver här heter Helena Sundström. Design, heminredning och trädgård tillhör mina stora intressen och det är roligt att kunna tipsa och inspirera alla ni som läser min blogg.

Bloggen Hemma hos Helena driver jag helt på min fritid och som har den som en hobby.
Jag skriver bara om sådant jag själv gillar och vill tipsa om! Min personliga inredningsstil kan beskrivas som elegant, klassisk och tidlös. För mig handlar inredning om att skapa ett personligt hem som visar vem som bor i hemmet och med detaljer som skapar en nyfikenhet.
Gärna med arvegods, loppisfynd eller reseminnen – saker som inte finns i alla hem!

Vi byggde vårt Villa Varm 1998, men vi har redan hunnit med att ändra en del… Inte för att det egentligen var fel, men det är ju så roligt att inreda och förändra!
Hoppas Du tycker att min blogg inspirerar dig och att du tycker det är intressant att läsa det jag skriver! Välkommen hem till mig!

Kontaktuppgifter

Vill du göra samarbeten med Hemma hos Helena eller tipsa om något som du vill att jag ska skriva om?
Kontakta mig på helena@villavarm.se

Sponsrade inlägg

Jag gör ibland sponsrade inlägg på produkter som jag gillar och som jag tycker passar in här på bloggen. Eftersom jag har F-skatt kan jag fakturera för gjorda arbeten.
Har du ett upplägg på samarbete, tveka inte att höra av dig!
Hemma hos Helena finns också som en Facebook-sida och som Instagram, där jag också kan lägga upp sponsrade inlägg.
Kontakta mig gärna om du har något kul samarbete på gång!

Föreläsningen ”Det goda värdskapet – så gör du kunder till gäster”

Jag är uppvuxen i företagarfamilj, något som präglat mig genom livet. Nu har jag jobbat i över 15 år med försäljning och all min erfarenhet har jag samlat i föreläsningen ”Det goda värdskapet”. Under föreläsningen ger jag råd och tips på hur du gör kunden till gäst. Här kan du läsa mer om föreläsningen. Hör av dig till mig om du vill att jag kommer och föreläser på ditt företag eller organisation.

Moderator och programledare

Jag har gjort olika uppdrag där jag har rollen som moderator eller programledare, något som jag tycker är väldigt roligt! Hör av dig till mig om du vill anlita mig. Jag känner mig bekväm att stå på scen och tala inför människor. Självklart tycker jag om att möta människor och inför ett framträdande förbereder jag mig och tar reda på vad vi ska samtala om . Jag har F-skatt och kan därför fakturera för mitt arbete.