Om Inredningsbloggen

Hej och välkommen hit! Jag som skriver här heter Helena Sundström och jobbar som marknadschef på Villa Varm, en hustillverkare som bygger trähus. I mitt jobb på Villa Varm kommer jag dagligen kontakt med kunder som planerar att bygga hus. Arbetet är roligt och stimulerande!
Design, heminredning och trädgård tillhör mina stora intressen och det är roligt att kunna tipsa och inspirera alla ni som läser min blogg. Bloggen Hemma hos Helena driver jag helt på min fritid och som har den som en hobby.
Jag skriver bara om sådant jag själv gillar och vill tipsa om! Min personliga inredningsstil kan beskrivas som elegant, klassisk och tidlös. Jag gillar tex Sia, Ceannis, Mimou, Mairo, Himla och Ulrika Hydmans stil som en rolig kontrast till det klassiska.

Vi byggde vårt Villa Varm 1998, men vi har redan hunnit med att ändra en del… Inte för att det egentligen var fel, men det är ju så roligt att inreda och förändra! Hoppas Du tycker att min blogg inspirerar dig och att du tycker det är intressant att läsa det jag skriver! Välkommen hem till mig!

Kontaktuppgifter

Vill du göra samarbeten med Hemma hos Helena eller tipsa om något som du vill att jag ska skriva om?
Kontakta mig på helena@villavarm.se