För mig är värdskap viktigt. Har du bjudit in gäster så är det ditt ansvar att gästerna känner sig välkomna och väl omhändertagna. Men gäster kan vara så mycket mer än en gäst hemma på middag. Jag vill lyfta perspektivet och tanken att en kund, medarbetare eller en patient också kan vara en gäst!

Själv är jag uppvuxen i en företagarfamilj och det är något som präglat mig hela livet. Jag har arbetat med försäljning i över 15 år och min erfarenhet har jag samlat i den inspirerande föreläsningen ” Det goda värdskapet – så gör du kunder till gäster”.
Föreläsningen ger dig råd och tips på hur du får din gäst att känna sig välkommen och hur du gör en kund till en gäst. Jag ger dig också tips och erfarenheter från mitt yrkesliv. Under föreläsningen får du också exempel på vilka olika typer av gäster det finns och hur du bemöter dem på bästa sätt.

Här håller jag min föreläsning på Vardagsrummet i Piteå för företagare inom handel och besöksnäringen.
Foto: Företagarna i Piteå.

Boka – så kommer jag till ditt företag!

Hör av dig till mig och boka in en föreläsning till ditt företag eller organisation.  Föreläsningen tar ca 40 minuter, mejla mig på helena@villavarm.se eller ring mig på tel. 0911-20 20 25. Jag har F-skatt.