Foto:Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm

Nu är det högtryck för adventskalendern, hemma har vi flera olika varianter i kartong som barnen har fått. När jag var liten hade mamma gjort en filtkalender med små paket, det var kul att varje dag få öppna en klapp – även om själva innehållet inte var så märkvärdigt!

Foto:Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Jag hittade en fin adventskalender från Affari, den är gjord av ståltråd – typ luffarslöjd. Paketen har jag slagit in i olika typer av retur- och oblekt papper. Några av paketen är inslagna i tidningspapper, speciellt börssidorna passar bra! Alla snören tog jag i svart och på varje krok hänger en lapp med dagens siffra. Lapparna och de utstansade siffrorna köpte jag hos tjejerna på Kontorsteknik i Älsbyn. De har en hel scrapbookingavdelning!