Pynta din champagneflaska

Jag fick den här fina ananasen av mina tjejkompisar, ett kul sätt att ge bort en flaska bubbel på!

Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

En flaska bubbel+praliner=ananas!

Med ett gäng chokladpraliner, en limpistol och lite pysseltid så fixar du den här roliga gå-bort-presenten. 

Jag fick den här snygga guldananasen av mina tjejkompisar. En flaska bubbel klädd med Ferrero Rocherpraliner. Pralinerna var limmade med limpistol direkt på flaskan och den gröna blasten var klippt av grön kartong och klistrad omlott runt halsen. Börja med att limma fast de gröna bladen, därefter limmar du på pralinerna.

Placera gärna flaskan på ett fat och linda cellofan runt om så är den enklare att frakta då du ska ge bort den. Jag räknade till att det gick år ca 65 praliner till en flaska.

Gott slut på er alla bloggläsare! Nu ser vi fram emot ett nytt inredningsår med massor av inspiration och vackra saker!