Bild från Mille Notti. En av vårens nyheter – bäddsetet Aqua Grey i härlig kammad bomullspercale.

Under förra helgens Stockholms besök åkte jag och en väninna ut till bädd- och badrumstextil företaget Mille Notti. De ställde inte ut på Formexmässan utan visade sina nya produkter i sitt showroom i butiken.

En av nyheterna är bäddsetet Aqua som finns i två färgställningar, vitt/blått och vitt/grått. Materialet är kammad percalebomull med Easy Care behandling som underlättar strykningen. Rek. pris 1295:- för två-delset (ett örngott och ett påslakan) 1895:- för tre-delset (två örngott och ett dubbelpåslakan för stort täcke 220*220)

Olika storlekar på dubbeltäcken

För den som har dubbeltäcke, eller tänker köpa ett – tänk på att det finns olika storlekar på marknaden. Den svenska standarden är 220*220 cm. Många företag jobbar med de måtten, ett av dem är Mille Notti. Men det finns också undantag, t ex Ikea som har 220*240 cm som standard och därför passar deras bäddset bara till deras täcken – om man nu inte vill börja sy om dem…

Härliga handdukar i tio olika färger. Frotté i ribbstruktur av tvinnat bomullsgarn. 550 gr/m²

Och inte kom vi tomhänta ut från butiken! Jag och min väninna handlade några handdukar i serien ”Colorito”. De har en fin ribbstruktur och kändes härliga i kvalitén.

Webbshopen hos Mille Notti

Vill du handla direkt på nätet har Mille Notti en webbshop med endast 49 kr i frakt. Undrar du över något innan du beställer, prata med Mille Nottis duktiga personal!