Riktigt snygga beslag hittade jag hos Beslag Online. Royal Delux finns i olika metaller och lindat, naturgarvat läder. Här i mässing och brunt.
Bild lånad från Beslag Online.

Handtag, krokar och knoppar kan verkligen förändra en möbel eller ett rum! Nya beslag ger nytt liv åt möbler som man egentligen har tröttnat på. Jag hittade webbshoppen Beslag Online som har ett enormt stort sortiment av olika handtag och beslag. Och så mycket snygga och trendsäkra beslag dessutom!

Garderoberna i hallen har några knoppar som blivit nötta och är i mässing. Efter den senaste renoveringen där så passar kromade mycket bättre. Hittade den här snygga Royal Delux med naturgarvat, svart läder från Tärnsjö Garveri. Smart att handtaget har en platta bakom, vilket gör att du inte är beroende av de gamla hålen då dessa täcks av plattan.
Handtaget kostar 530 kr. Fraktfritt från 500 kr.
Bild lånad från Beslag Online.

Väggkrokar tycker jag både är snyggt och praktiskt. I ett sovrum är det perfekta för att ordna förvaringen bakom dörren, för t ex morgonrockar eller nattlinnen.

Väggkroken Graf är en ny produkt och finns i tre olika färger: stål, svart och mässing. Priset ligger på 159 kr. Den blir fin att sätta upp några i rad som en fin detalj då inget hänger på den. Väggkrokar är praktiska att ha i ett tonårsrum – med dem ökar chansen till att iallafall några plagg hängs upp och inte hamnar på golvet 😉
Bild lånad från Beslag Online.