black-friday-granit

På fredag lämnar Granit 25 % på alla svarta produkter. Själv är jag sugen på den roliga anslagstavlan med vita retrobokstäver. Bild lånad från Granit.

Köptips till den svarta fredagen

Imorgon är det dags för Black Fridag, en tradition från Usa där butikerna ska vända de röda siffrorna till svarta i och med uppstarten av julhandeln. Inkorgen har fyllts med massor av erbjudanden och här kommer mina bästa tips!

paradisverkstaden

Bild lånad från Paradisverkstaden.
På fredag kan du shoppa från hela serien ”Fröhus” med hela 30% rabatt. Gäller både i butik och på webben.

zara-home

Bild lånad från Zara Home. Passa på att klicka hem roliga inredningsdetaljer från spanska Zara. Fri frakt och 20% är ju inte helt fel! Jag kan tipsa om deras härliga juldofter som jag brukar köpa till jul. Sist köpte jag snygga tofflor som också fungerar som inredningsdetaljer…