Canvastavla av eget foto

Ett bra sätt att skapa en personlig inredning är att själv fotografera och sedan göra egna tavlor. Tavlan på bilden är en canvastavla som jag beställde från Canvas of Sweden, den mäter 60 x 60 cm med en spännram som är 18 mm tjock.
Bild: Helena Sundström Inredningsblogg Villa Varm.

Personligt med egna tavlor

Ett personligt inrett hem är nog något som de flesta önskar. Inredningen i ett hem, tycker jag ska spegla dem som bor där. Det är alltid spännande som besökare i ett hem, se detaljer som skapar en tanke eller en fundering. Ett kul sätt är att inreda med personliga tavlor. Jag beställde min canvastavla med ett motiv som vi själva fotat, tavlan beställde jag från Canvasonline.se
Det var enkelt att beställa och tavlan kom på posten inom några dagar. Priset för tavlan som mäter 60 x 60 cm ligger på 523 kr, jag valde den tunnare kilramen som är 18 mm. Vill man ha den tjockare ramen på 38 mm blir tavlan 39 kr dyrare – så det är mer en smaksak hur man vill ha canvastavlan.

Dagens kameror tar bra bilder så man behöver inte ha en stor dyr systemkamera för att göra en canvastavla. Till och med med mobilen kan du fota med bra resultat! Ett personligt foto med mobilen blir ju i ärlighetens namn mer intressant än en canvastavla från Ikea, som man sett sig less på redan i varuhuset.

Eget foto blir canvastavla

Canvasduken är matt och trycket är snyggt gjort. Kanterna runt kilramen är prydligt vikta och monterade på ett bra sätt. Bild:Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Den ensamma björken på kalfjället

Bilden som jag valt är fotograferad på kalfjället uppe i Vuoggatjolme vid Polcirkeln. Trädet står en liten bit från skoterleden som vi åkt på flera gånger. Varje gång vi har passerat så har vi fascinerats över hur björken kan växa på en sådan karg plats. Ett personligt minne som nu blivit en vacker canvastavla som pryder vårt hem!Så greppa kameran eller mobilen och fånga just ditt speciella minne och skapa en alldeles unik canvastavla som gör ditt hem mer personligt!