Svenska företaget Pluto Produkter besökte jag på Formex. Bland deras produkter är nog änglaspelen det  första man tänker på. Längs hela sidan på montern fanns alla änglaspelen som nu uppnått ett antal av nästan 100 stycken!

Foto: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. Pluto Produkters monter från Formex. Lägg märke till den långa raden av änglaspel…

Bild från Pluto Produkter. En av nyheterna för i vår, en serie av rosor. Här en bordsdekoration i svart men rosen finns även i rosa och vitt. Pris 149 kr.

Bild från Pluto Produkter. Den här söta glasljusstaken har en lös del ovanpå i form av en älg. Pluto Produkter säljer en rad olika delar till denna ljusstake – allt beroende på säsong. Smart att kunna ha samma ljusstake både till jul, påsk och sommar bara genom att byta ovansidan! Pris 175 kr.

Om man inte har någon återförsäljare i närheten kan man beställa direkt från Pluto Produkter. Tänk på att frakten är ganska hög, 100 kr om du betalar med Visa eller Eurocard. Om du inte handlar med kort tillkommer 40 kr i postförskottsavgift.