Foto:Helena Sundström Inredningsblogg Villa Varm. Passade på att handla Leilas och Ulrika Magnussons nya bok ”Welcome Home” som på mässan säljs för 265 kr. Några förpackningar med snygga papperssugrör för 39 kr och en burk med ekologiskt lakritspulver för 59 kr slank också med…

Jag befinner mig just nu på Hem&Villa i Stockholm där jag jobbar i Villa Varms monter. Har inte hunnit se så mycket av mässan ännu, men har i alla fall hunnit besöka Leilas General Store. Superkul och snygg monter att besöka och shoppa i ! Jag hann dessutom gå på pressfrukosten innan mässan öppnade där Leila och Ulrika Magnusson lanserade deras nya bok ” Welcome Home”.

Boken tyckte jag var jättefin, med tjocka pärmar – som ett fotoalbum! Innehållet är informativt blandat med inspirerande bilder. I like!

Foto:Helena Sundström Inredningsblogg Villa Varm. Henrik Jonsson intervjuar Leila och Ulrika Magnusson om den nya boken ”My Home” på pressfrukosten imorse på Hem&Villa.

Foto:Helena Sundström Inredningsblogg Villa Varm. Här är ett uppslag från boken Welcome Home. Bilden visar tips på hur man kan inreda en hall. Leila berättade på pressfrukosten att bilderna är tagna hemma hos henne.