(Inlägget är ett betalt samarbete med Bimago)

Med tavlor och posters kan du verkligen skapa ett personligt hem. Och visst är det kul att hitta lite speciella motiv som inte alla har hemma på sina väggar. Att skapa en tavelvägg blandad med personliga detaljer, foton och postersskapar en kreativt uttryck till hemmet. Bimago erbjuder ett enormt sortiment med posters, fototapeter, tavlor och rumsavdelare.

Fototapeter i många motiv och storlekar

Ge ett nytt uttryck till ditt rum genom att sätta upp en fototapet! Bimago har massor av olika fototapeter som dessutom finns i olika storlekar. Välj den lite större än måtten på väggen och beskär den upptill och på sidan. Fototapeterna kommer antingen som en vanlig non-wowen eller som självhäftande.

Non-wowen tapeten är tryckt på fiberduk med en vikt på 110 g / m², våderna är 50 cm breda och du tapetserat dem som en vanlig tapet. Använd tapetklister som du rollar på väggen innan du sätter upp tapeten. Innan klistret torkat kan du justera tapeten.

Den självhäftande fototapeten kommer i 49 cm breda våder och fästs på väggen som ett stort klistermärke. Jag skulle rekommendera non-wowen tapeten då den går att justera innan limmet torkat. Prismässigt skiljer det inte mycket mellan de två varianterna.

Ta in skogen i rummet! Med fototapeten Mountain Forest får du en riktig skogskänsla i rummet. Tapeten finns också i en mörkgrön och en sepia-färgad version. Pris för en 350 x 256 cm är 1.300 kr. Bild lånad från Bimago.

Skapa en industriell-stil med en betongvägg. Fototapeten Grey Emperor har olika breda fält i betongmönster. Bild lånad från Bimago.

Banksy-posters

En nyhet hos Bimago är en serie posters och canvas-tavlor från Banksy, denna mytomspunna grafitti-konstnär som fortfarande håller sig anonym. Jag gillar verkligen Bankys verk, de har en finurlig tvist och lite grova i stilen. Den gråa färgskalan i botten med vissa detaljer i färg, är fin att kombinera till ljusa väggar.

Banksy-motiven finns som posters och vissa i canvas. Canvasen kan du få i två olika varianter en med matt tryck och den andra med en manuell efterbearbetning med lack som ger en känsla av enmålning. Båda är tryckta på en bomullsduk.

Parking Girl Swing är en häftig tavla med en vit botten och rött som accent-färg. Tavlan är uppspänd på en kilram och tryckt på canvas. Bild lånad från Bimago.

Tredje produkten gratis

Om man prenumererar på Bimagos nyhetsbrev får du den tredje produkten på köpet. Du anmäler dig till nyhetsbrevet, bekräfta prenumerationen och sedan får du en kod i ett nytt mejl som ger rabatten. Beställningen blir fraktfri över 1.000 kr, annars är frakten ett par hundra, beroende på hur stora tavlor du beställer.