Visste du att maten vi äter idag innehåller mindre näring än vad den gjorde förr? Nu ska allt odlas och skördas effektivt vilket gör att innehållet i det vi äter skiljer sig från förr i tiden. I samarbete med Great Earth får du 20 % rabatt på hela deras sortiment med koden ”hemmahoshelena20” ordern är fraktfri över 250 kr.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Även om jag äter allsidigt, så tar jag regelbundet vissa tillskott. D-vitamin och magnesium är tillskott jag ätit under flera års tid, och är tillskott som jag tror är jätteviktiga!
Visst är det kul att fylla år, men nu när jag nått över 50 så börjar jag känna att huden är lite tröttare och slappare… Just att halten av collagen minskar, påverkas huden och dess elasticitet. Jag upplever också att naglarna inte blir lika långa och är inte lika starkare som förr.

Handla med rabattkod från Great Earth

Med rabattkoden ”hemmahoshelena20” får du 20% på alla ordinarie priser, koden är giltig t om den 30 juni 2021. Beställningen skickas fraktfri över 250 kr.

Båda preparaten är i kapslar som ska tas i samband med måltid. Företaget Great Earth ligger i Gävle.
Bild: Hemma hos Helena.

Biocell Collagen och Beautiful Skin

Jag har alltid varit noga med hudvård och mina hudvårdsrutiner. Därför känns det bra att komplettera sina vanliga hudvårdsprodukter med vård från insidan! Just nu testar jag två produkter, Biocell Collagen och Beautiful Skin som båda hjälper och stärker huden.

Här har ni mig! I skrivande stund har jag börjat ta Biocell Collagen och jag tycker mig uppleva att huden känns lite bättre och inte lika torr. Fortsättning följer…
Bild: @fotomyndigheten.

Kom ihåg att näringstillskott inte ska ersätta en mångsidig och balanserad kost, det är ett komplement till en hälsosam livstil.
.