Så kul att prenumerera på Smakbox, varannan månad kommer en låda full av goda och spännande produkter. Här får du en rabattkod till din första box och har du Instagram så tipsar jag om en bra tävling som jag har där.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Rabattkod till Smakbox – första lådan med 50% rabatt!

Rabattkod – tips! Under perioden 1 oktober – 15 november 2023 får du hela 50% rabatt på din första box om du anger rabattkoden ”HEMMAHOSHELENA” , alltså betalar du bara 114 kr!

Ordinarie pris på en box är 199 kr, ange koden ”HEMMAHOSHELENA” så får du din första box för bara
149 kr. Värdet på innehållet är ca 450 kr och innehåller 20 produkter eller mer. Boxarna skickas ut mellan den 14-24 oktober. Här startar du din prenumeration.

Det är alltid lika kul när boxen kommer, hela familjen är engagerad i innehållet! Jag handlar ofta nyheter i mataffären och därför är det så kul att sånt finns i boxen.
Produkterna på bilden kommer från den förra boxen som heter Skafferinytt. Roligt med lite olika teman på boxarna efter säsong.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Tävla på Instagram @hemmahoshelena

Vill passa på att tipsa om en riktigt bra tävling som jag har på Instagram. Där du kan vinna nästa box – Maxat Höstmys. Leta upp inlägget med ovanstående bild och tävla, så här gör du:
1) Följ @smakbox och @hemmahoshelena
2) Gilla en av Smakbox senaste bilder
3) Tagga 3 vänner som också gillar en överraskningsbox
4) Motivera i kommentaren också varför du vill vinna.
Tävlingen avslutas den 6 oktober 2020 kl. 22.00.