Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. Bo Rappnes inspirationsutställning med hammocken med glastak som vi känner igen från programmet för några år sedan.

Äntligen Hemma-Mässan i Stockholm

Idag startade Äntligen Hemma-mässan i Stockholm.  Jag har jobbat i Villa Varms monter hela dagen men har hunnit med en snabb fotosväng på montergolvet.

Bild: Inredningsblogg Villa Varm. Passade på att få en pratstund med Lulu Carter då hon passerade Villa Varms monter. Lulu hade byggt upp ett inspirationsrum med utgångspunkt från sin farmors pianoduk.

Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. Här är en miljöbild från det väldigt ombonade rummet som Lulu Carter skapat. Jag tycker att det var riktigt ombonat och mysigt. En kul idé att utgå från en gammal duk! Väggarna är tapetserade med en fototapet från Mr Perswall, motivet kommer från duken.

Bild:Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. Ett stilleben från inspirationsmontern.

Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. Gammalt möter nytt. Snyggt bordsdekoration med en antik vas i en modern cylindervas. En rökelse är nedstucken bland blommorna – känns helt i linje med Lulu Carter :-)!