Under Formexmässan gjorde jag ett besök i Ceannis monter för att se deras produkter. Ni kanske känner till deras vackra kuddar och väskor sydda av medaljongmönstrat sammetstyg. Att börja sälja väskor i inredningsbutiker var nog Ceannis först med.

 

Ceannis monter var byggd som en liten marknadsplats i naturfärger. Foto: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. 

 

Ceannis presterade vårens nyheter i fyra kollektioner: St Barthélemy i sprakande färger, Hallandsåsen i svalt  blåa toner, Farmersmarket i jordfärger och slutligen Spicemarket med vackra broderier och tyger i vitt, svart och guld.

 

Kollektionen St Barthélemy sprakar verkligen i färg. Visst längtar man till sommaren?!

Foto:Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm

 

Deras numera klassiska serie Egg som finns i färgerna svart, vitt, grå och mullvadsbrun är en av mina favoriter. Själv har jag kuddarna och pläden i svart.

 

Ceannis klassiska serie Egg. Bildkollage från Ceannis bildbank.

Nu har serien utökats med en härlig sittpuff som är snygg och stabil att sitta på. Jag tror att jag måste utöka min Egg-familj…

Bild från Ceannis.