Himlas monter på Formexmässan präglades av härliga pasteller. Färger som gör att man längtar ännu mer till våren! Som vanligt har Himla ett stort sortiment av dukar, kuddar, överkast, mattor och även porslin. Jag gillar att inreda med Himlas produkter – snygg design och många färger att välja emellan. Vårens färger är rosa, svag limegrön, lavendel, pistagegrönt men även naturfärger. Dessa färger blir ett komplement till Himlas ordinarie färger.

 

Foto: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. 

 

Gardiner i alla former

Panelgardiner i linne och bomull är fortfarande en storsäljare hos Himla. Men gardinsortimentet innehåller även en hel del färdigsydda längder. Längerna finns med klassiska veckband men även knytband med sydda veck och  hällor. Hissgardiner finns i ett stort urval i olika färger och bredder mellan 60-160 cm. För den som är händig och gillar att sy själv, finns Himlas tyger även att köpa på metervara – kolla med Din återförsäljare !

 

Bilden hämtad från Himlas inspirationsbroschyr våren 2009.

 

Kul idé med klädd lampfot

Härlig inspirationsbild!  Jag gillade idén med lampfoten som är klädd i pösigt linnetyg. Något för den som gillar att sy och vill piffa upp en gammal lampfot?