Kom och få massor av inspiration på Hem&Villa!

Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. Passa på att få en massa inspiration och köp roliga inredningsdetaljer på Hem&Villa i Stockholm.

Stor vinstchans på biljetter!

I samarbete med Hem&Villa har jag en utlottning av biljetter till Hem&Villa i Stockholm som pågår mellan den 3-6 oktober. Det är enkelt att vara med, mejla din postadress till mig på helena@villavarm.se

För att du ska få dina biljetter innan mässan pågår tävlingen t om måndagen den 30 september. Så var med! Hoppas vi ses på mässan!

Utlottningen är nu avslutad och de som vann har fått ett mejl på förmiddagen och biljetterna skickades med posten. Jag hoppas att jag också kan ha en utlottning med fribiljetter till Hem&Villa i Göteborg! Den mässan pågår mellan den 24-27 oktober nu i höst. Så håll utkik på min blogg…