Jag har blivit stolt ambassadör för det svenska märket Noor of Sweden. I samarbete med dem har jag nu en tävling här på inredningsbloggen där du kan vinna ett par örhängen, värde 295 kr. Örhängena finns i silver eller guld-färg.

Noor of Sweden designar snygga och klassiska kläder där tanken är att de ska hålla länge, både i stil och material. Kollektionerna finns kvar under en längre tid, så att du har möjlighet att komplettera med delar lite eftersom. Tillverkningen sker så nära som möjligt, vissa saker sys faktiskt i Sverige.
Företaget jobbar hårt med hållbarhetsmål, vilket jag tycker känns helt rätt. Man väljer noga ut materialen där det flesta plaggen görs i rena naturmaterial som därför håller bättre men också är skonsammare vid själva tillverkningen.

Koftan Audrey är tillverkad i 100% ull, designad i Sverige och tillverkas i Estland.

Själv gillar jag de klassiska modellerna som man kan använda länge. Koftorna är tillverkade i ull. Noor har också många häftiga accessoarer som t ex eleganta manschetter och kragar som man kan piffa upp sitt plagg med.

Fin,löstagbar krage som du enkelt piffar upp din tröja eller klänning med.
Bild lånad från Noor of Sweden.

 

Kolla in den här häftiga tyllkjolen! Passar både till vardag och fest beroende på vad du har till. Finns i flera olika färger.
Bild lånad från Noor of Sweden.

Så här tävlar du!

    1. Anmäl dig till nyhetsbrevet på webbsidan.
    2. Svara på frågan: I vilken svensk stad har Noor sin butik?
    3. Mejla svaret till helena@villavarm.se och skriv Noor-tävling i ärendemeningen.

Tävlingen pågår t om den 14 november 2019. Lycka till!
Psst! Har du Instagram? Passa på att tävla där också, gå till @hemmahoshelena