Washologi

Washologi är ett svensktillverkat tvättmedel och i serien ingår även sköljmedel och linnevatten i fantastiska dofter. Jag är beroende!
Bild:Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Tvättprodukter med rent samvete

Viktoria Widengren är kvinnan bakom Washologi. Hon märke att det saknades ett effektivt, miljövänligt tvättmedel i snygga flaskor nu när man även vill ha fint i sin tvättstuga, lite vardagslyx helt enkelt. Resultatet blev Washologi – ren logik som hon har som devis.

Jag har prövat några olika produkter i serien och måste säga att jag blivit beroende av de härligt fräscha dofterna. Själv är jag less på de ofta söta, sliskiga mjukmedelsdofterna från de stora tillverkarna. Washologis sköljmedel finns i fyra dofter; Harmoni, Välbehag,Längtan och Glädje. En flaska räcker till 100 tvättar(!) så det är verkligen drygt. Priset ligger på 139 kr.

Linnevattnet finns i samma dofter som sköljmedlet och  är utmärkt om man snabbt vill fräscha upp ett plagg eller textil. Vädra – spraya och spara tvätt. Nu för tiden tvättar vi sönder våra kläder – inte nöter dem! En flaska på 750 ml kostar 139 kr.

Produkterna finns att köpa hos Washologi eller på i andra webbshoppar på nätet.