Igår kom mitt paket från Bagaren och Kocken. Det är en köksbutik som ligger i Göteborg, men även en fin webbutik så man kan handla direkt på nätet. Leveranstiden var bara 2-3 dagar och jag fick avisering via SMS så jag kunde direkt hämta ut paketet på Ica, utan att vänta på en pappersavi i postlådan.

Och vad var det i paketet? Jo, världens häftigaste elvisp från Dualit, ni vet den som bland andra Leila använder i köket. Jag beställde (självklart) den i mattsvart . Det följer med en stor ballongvisp, två degkrokar och två vanliga vispar. Sladden drar man ut från bakstycket och när man vispat färdigt vrider man runt plattan och sladden rullas in snyggt och prydligt. Själva maskinen är väldigt stark med hela 5 hastigheter och kan användas även för proffsbruk. Den måste ju hålla länge! Är det någon som har erfarenhet av Dualits elvisp? Kommentera gärna!

 

Läcker mattsvart elvisp från Dualit och en otroligt lättanvänd rasp för t ex parmesanost och cirusskal från Microplane.

Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm

Jag köpte även en rasp från Microplane som jag länge längtat att ha. Det ser så enkelt ut när kockarna river över en bit parmesan över pastan! Den var lätt att använda och väldigt vass! 

Jag kan verkligen rekommendera Bagaren och Kocken till er! Trots fraktkostnad på 89 kr var ändå min elvisp billigare hos Bagaren och Kocken. Handlar man över 2.500 kr skickas varorna fraktfritt. Leveransen gick snabbt och smidigt. En trevlig köksbutik på nätet!