Peace of Home.se är en ny inredningsbutik på nätet. Tidigare hette den Sovrums Shoppen.se men har nu utökats med inredningsdetaljer till husets all rum.
Bild lånad från Peace of Home.se (Inlägget innehåller annonslänkar)

Fick en pratstund med Lisa Rosén som är både VD och grundare av företaget där hon delar med sig av sina bästa inredningstips. Dessutom får du några rabattkoder som du kan använda!

Vilket är ditt bästa inredningstips? 
Mitt bästa tips är att främst hitta basinredning som känns tidlös och som du tror att du kommer gilla under en längre tid. Sedan kan du addera mer utsvävande, trendiga detaljer om du vill. Tänk ungefär som om du skulle bygga upp en basgarderob med kläder; du köper först plagg som fungerar med allt men som samtidigt känns som din smak, för att sedan addera plagg som tar ut svängarna lite mer och som du troligen kommer att byta ut med jämna mellanrum.
På samma sätt bör du tänka med din inredning hemma; bygg upp en bas med färger och mönster som känns klassiska, tidlösa och passar till allt för att sedan addera roliga detaljer, mönster och färger som du enkelt kan byta ut.
Exempel på dessa detaljer är gardiner, prydnadskuddar, ljusstakar och andra bordsdekorationer eller väggdekor. Ytterligare ett tips är att inte vara för rädd att ta ut svängarna med detaljer; testa att mixa mönster och material, prova dig fram och du kommer att hitta helt nya sätt att inreda på! Så länge du har en bra bas med t.ex. mer klassiska och neutrala färger blir varje sådan detalj mer iögonfallande!

Vad tycker du är viktigast att tänka på då man inreder ett hem?
Jag skulle nog säga att ha modet att verkligen hitta sin egen stil jämfört med att hoppa på varenda trend utan att känna in om det verkligen är ens smak eller ej, är väldigt viktigt.
Ditt hem bör spegla den eller de som bor där. Är inte känslan genuin kommer det att skina igenom, vilket gör hemmet automatiskt mindre inbjudande och hemtrevligt.

Vilken av era produkter tycker du, är ett måste?
Ett absolut måste och som jag personligen använder nästan varje dag hemma är Aroma Diffusern från Sthlm Fragrance Supplier. Den fräschar upp luften, verkar återfuktande genom sin vattenånga, är upplyftande rent humörmässigt samt sprider en fantastisk doft om man väljer att använda den tillsammans med någon av alla doftoljor från samma märke. Personligen väljer jag olika dofter vid olika tillfällen. Ska jag t.ex. jobba väljer jag en olja som höjer koncentrationen, ska jag bjuda hem mina väninnor tar jag en pigg, blommig doft och så vidare. Aroma Diffusern blev dessutom nyligen uppmärksammad av Pernilla Wahlgren som kallar den för sitt ”favorit-doftägg”!
Om du anger koden ”DOFTNU” köper du doftägget för 799 kr.

Här är några andra inredningssaker med bra rabattkoder:

Saccosäcken Lotte från tyska Sitting Bull passar både som leksak och möbel i barnrummet. Med rabattkoden ”HAPPYZOO” får du 391 kr rabatt, alltså kostar den 1599 kr.

Taklampa Asteria från danska Umage, hette tidigare VITA. Med rabattkoden ”AST19” kostar lampan 2119 kr istället för 2559 kr.