Ett bildkollage som visar vardagsrummet. Soffa från Järnforsen, bord från Artwood, mattan från Kilands Mattor, kamin från Jötul, trägolv från Kährs, lampa från PR Home och kuddar från Åhléns.
Kollage: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Inredning med ombonad känsla

Inredningen i Villa Kåbdalis kommer att gå i en mysig och ombonad känsla. När man kommer in efter heldag i backen eller en lång skotertur ska man känna värme. Därför kommer färgerna gå i brunt, grått och grönt. Orange kommer att vara husets accentfärg tillsammans med koppar.

Ni som redan följer mig vet nog att vi håller på att bygga en sportstuga – Villa Kåbdalis. Just nu håller jag på med inredningen och nu är allt spikat till vardagsrummet. Som kommer att få en känsla av mys och värme. Så här har jag tänkt:

Mörkt golv

Golvet heter Tveta och kommer från Kährs, det är ganska grovhugget och mörk. Kommer att bli perfekt i en sportstuga!

Soffor för extra sovplatser

Alla soffor i huset är bäddsoffor, i Villa Kåbdalis ska det vara enkelt ha ha gäster och därför ska det finnas gott om sovplatser. Vi har valt dessa från Järnforsen, en svensk tillverkare.

Koppar som accentfärg

Många detaljer i huset kommer att vara kopparfärgade, min tanke med det är att få in värme och att kopparen passar bra mot den oranga ytterdörren. Lampan på bilden kommer från PR Home.

Soffbord med plats för förvaring

Det snygga soffbordet Vermont kommer från Artwood. Jag gillar att det finns många lådor – perfekt för laddare, värmeljus och andra småsaker.

Textil i orange och älgar

Massor av kuddar i orange och älgmotiv kommer att pryda den bruna soffan. Ombonat och mysigt soffhäng! Kuddarna kommer från Åhléns.

Braskamin för det perfekta myset

En braskamin känns ju som ett måste! Väggen bakom kaminen kommer att kläs med en stenvägg från Stonewall. Kaminen kommer från Jötul och är en ny modell som heter FS-520. Det jag gillar med kaminen är de raka formerna och att man ser elden från tre håll.

Kelimmatta i varma toner

En kelim känns som ett givet val till en sportstuga – eller kanske man ska säga en ski lodge… Varma toner som kommer att passa perfekt på det rustika golvet. Mattan kommer från Kilands Mattor. Psst! missa inte samarbetet jag har med Kilands Mattor, rabattkoden VILLAVARM2017 ger 10% rabatt t om den 6 mars 2017.