Så kul med en fredagsbox! Massor av spännande och goda saker i Testagrams Fredagsbox. Jag gillar Fentimans goda läsk som också är fina i drinken. I lådan fick man testa deras Ginger Ale och Ginger Beer som är verkligen goda. Chipsen kommer från Bjäre och var också riktigt bra!
Ange koden ”hemmahoshelena” får du 15 % på din första beställning.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena

Fredagsboxen – varannan månad

De vanlig Testagramboxarna kommer varje månad, men Fredagsboxen kommer varannan istället. Visserligen kostar den lite mer, 199 kr, men jag tycker att innehållet i den senaste boxen var riktigt bra! En låda full av mysiga saker för hela familjen att äta och dricka under helgen!

Allt detta kom i den senaste Fredagsboxen:

Fentimans Ginger Ale och Ginger Beer, alkoholfri öl från NilsOscar, chips och dip från Bjäre, två påsar tunnbrödschips från Mörsjödeli, en burk Coca Cola, salsa och tortillabröd från Favorit, taco-kryddmix från Spicemaster, en brasiliask mix att baka ostbollar av från Cassava-shop, choklad-Bubs och Piggelin-godisar, ett frågespel TV-seriespelet och sugrör med chokladsmak.

Bäst gillade jag Fentimans dryckerna, chipsen och dippen från Bjärechips, tunnbrödchipsen, de häftiga ostbolls-brödet från Cassava Shop och godiset så klart!

Beställer du Fredagsboxen nu så får du den levererad i mitten av december – perfekt till jullovet! Med koden ”hemmahoshelena” får du 15 % på din första låda.