Senaste boxen från Kökets Box var den sista med det gamla upplägget för 129 kr.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Det här har vi hunnit testa:
Kycklingtacosen blev riktigt bra, kul att variera den vanliga fredagsvarianten med kyckling. Bubs Hallon och Lakritsskallar är ju redan en klassiker. Somersby Cider är ett gott alkoholfritt alternativ. Visst du förresten att alkoholfria drycker ökar i försäljning?
Fuze Tea var en törstsläckande och inte så söt iste, den gillade vi också. Grenna Polkagrisar smakade inte så mycket ingefära, men de är söta och påminner lite om gammeldags karameller. Muscovadosocker brukar jag använda till bakning, marinader och såser. Ger en mustig och lite mer lakritsaktig smak jämfört med vanligt socker. Rosa, söta muffinsformar i en lite mindre storlek ger lagom stora bröd.

Nyhet nästa månad

Jag har testat några olika boxar och tycker att det är en kul grej, men det blir ganska tätt mellan boxarna då de kommer en gång i månaden.
Kökets Box har lyssnat på sina prenumeranter, de upplevde nog samma sak som jag. Nu gör man en nylansering där boxen kommer varannan månad, boxen innehåller mer varor (värde mellan 350-450kr) och priset blir lite högre, 199 kr.
Det är fortfarande fri frakt och ingen bindningstid.

Kommande teman på boxarna:

Maj/juni: Sommarfest
Juli/Augusti: Balans
September/oktober: Vardagslyx
November/December:Julmys