Sommarfest i den senaste boxen. Massor av läskande och spännande smaker att testa i sommar! Jag missade dock att visa 1 månads fritt CMore, men den låg med som en kod i sommarboxen.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Kökets Box har gjort om sitt koncept och börjat med större boxar som istället kommer med en månads mellanrum, något som jag skrivit om i ett tidigare inlägg.

Det här har vi hunnit testa:

Kul med nya tacoblandningar! Vi gjorde Smoky Halloumi Spice Mix som ett alternativ till den vanliga fredagstacon. Som halloumiälskare som jag är så tyckte jag den var god, rökig ton med paprikasmaker i blandningen. Den köper jag gärna igen. I boxen följde det också med en Taco Spice Hot Cayenne och en Fish Taco men dessa har vi inte hunnit testa.

Törstsläckarna i boxen var Fuze Tea, en iste som inte är så söt, vilket jag tycker är en fördel. En alkoholfri öl från Falcon, en Loka med solig citrussmak och en socker fri Mer, dessa var helt okey. Moods alkoholfria Cockatail Margarita smakade artificiellt och den gillade vi inte.
Bob lanserar sin Bara Bär utan socker eller sötningsmedel. Den smakade bra men är inte speciellt dryg då den blandas 1+3, socker har ju också en konserverande effekt så när flaskan är öppnade ska den förvaras i kylskåp. Det missade jag, så den började mögla!

Caj P´s Sriracha Mayo är supergod och lagom het. Den använder jag till allt grillat, på hamburgare och till en poké bowl – en riktig favvo!

Doers chokladdragerade nötter var väl okej men inget jag köper igen. Vingummi från Candy People var så goda att de inte han med på bild…

1 månad gratis C More – jo, jag tackar jag! Perfekt sommarnöje att hinna plöja en ny serie, bara det är värt 199 kr!

Med koden ”KÖKETVÄNNER20” får du alltid 20% på din första box och betalar då 159 kr (ordinarie pris är 199 kr)
Ser att de nu kör en tillfällig kampanj där du får din första box för 149 kr, då anger du koden ”PROVABOX149” Testa du också!