Den senaste boxen från Kökets Box har temat ”Vardagslyx med balans”. En bra mix med både nyttiga saker och inte bara läsk och godis.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Sedan några månader tillbaka har man gjort boxarna större och istället skickas de ut varannan månad. Priset ligger nu på 199 kr. Jag tycker det är bättre, då hinner man använda upp alla produkterna i lugn och ro innan nästa kommer.
Nästa box är snart på väg och jag kan avslöja att den innehåller bland annat 2 månader C More – perfekt inför vintern och stundande julhelger!
Använd rabattkoden ”köketvänner20” så får du första boxen för bara 159 kr.

Så här tycker jag

Änglamarks Granola med torkade bär var supergod och kändes fräsch då den inte hade något tillsatt socker. Det passar bra när man vill äta nyttigt. En av familjemedlemmarna hade källsorterat hårt, så därför finns inte kartongen med i bild – bara påsen. Nåja, du får tänka att det är en förpackning från Änglamark!

Muttis två olika tomatprodukter var goda och man kände verkligen smaken av solmogna tomater. Den ena var en pizzasås och den andra var små körsbärstomater som jag använde i en paj.

Oreo-kexen med jordgubbssmak försvann i ett nafs och kvar på köksbänken låg en skrynklig förpackning! Ja, vad ska man säga? Succé…

Chokladkakan från Merci innehöll både mandel och nötter, med allergiker i huset har vi inte vågat oss på att testa den, men chokladen från Merci brukar ju vara god.

Yes Platinum maskindiskmedeltabletter är helt otroliga! Disken blev verkligen skinande ren. Jag har tidigare använt Sun, men dessa är strået vassare.

Fröknäcke är ju grymt gott. Här i boxen kom två varianter från Sigdal, lite tjockare än vanligt men goda i smaken.

Lakritsen från Green Star, var salt i smaken och delade familjen i två läger…
Nick`s chokladbars utan socker var goda och är ett bra alternativ då man ska tänka på vad man stoppar i sig. Havredryck använder vi inte så ofta och därför har vi inte smakas Valios variant som fanns i lådan.

Honest klassiska lemonad var god och dessutom ekologisk. Zingo Sorbet var som vilken läsk som helst och rödbetsshotten från Rynkeby fick vi vuxna överta.

Kryddmixen från Santa Maria, Smoky Halloumi Taco är redan en favorit hos oss och ett bra sätt att variera den klassiska fredagstacon.

Alkoholfria öl tycker jag brukar vara bra. Tyvärr så var Brooklyn Brewery ganska besk i smaken.

LòR Espresso kapslar har vi inte kunnat testa då vi inte har en kapselbrygg. Tuggummit från Lohilo smakade som vilket tuggummi som helst. Hade tydligen en vinkel på att boosta kroppen på olika sätt, det imponerade inte på mig iallafall!

Summerat så tyckte jag det var en bra box med både nyttiga saker och sådant som sätter guldkant på tillvaron. Kul att testa för hela familjen. Nu väntar jag med spänning på nästa box!