Leila på hem och villa

Bild lånad från Leilas General Store.

Mycket att se på höstens stora mässa för hem och boende

Imorgon, den 2 oktober öppnar årets upplaga av Hem&Villa, en mässa fylld med allt från heminredning till värmepumpar – alltså någonting för alla i familjen! Här kan du få inspiration och handla saker till ditt boende.

Väskan är packad och idag åker jag till Stockholm. Även om jag ska jobba i Villa Varms monter så hoppas jag att kunna hinna med en sväng i mässhallarna. Redan innan mässan öppnat har jag hittat några intressanta saker att göra för den som gillar inredning.

För tredje året i rad öppnar Leilas General Store en pop-upbutik på mässan. I år lockar hon med mässpriser på böcker och andra erbjudanden som bara finns på mässan.

Dukning tävling Hem &Villa

En annan av utställarna är Gustavsbergs Porslinsfabrik. Här kan du se snygga dukningar och rösta på din favorit och därmed chans att vinna presentkort. De brukar också ha bra priser och många hittar något att fynda!
Bild lånad från Hem&Villa.

Bak och chokladfestival

Och för alla bakglada gottegrisar går den parallella mässan Bak- och Chokladfestivalen samtidigt som Hem&Villa, du kommer in på den mässan med samma biljett.
Bild lånad från Stockholmsmässan.