Nordiska trädgårdar

Nordiska Trädgårdar bjuder på en färgsprakande prakt, inspiration och workshops under fyra hela dagar.
Bild lånad från Nordiska Trädgårdar

Nordiska trädgårdar 22-25  mars 2018

Visst är det roligt med vinter! Och vi har haft en fantastisk vinter med massor av snö här uppe i Norrbotten, men jag måste erkänna att jag börjar snegla mot våren, ljuset och det gröna!
Tur att det går en stor trädgårdsmässa nu i mars, Nordiska Trädgårdar är en trädgårdsmässa för allmänheten som öppnar den 22 mars. Jag kommer att åka dit och besöka mässan under första dagen, det ska bli så inspirerande!

Mässan håller öppet alla dagar mellan kl. 09.00-18.00. Biljetten in på mässan för en dag kostar 180 kr om du köper den i kassan, handlar du den på nätet innan blir den några tior billigare – 165 kr. Vill man gå två dagar är det smartare att köpa en två-dagars biljett.Här hittar du biljettpriserna.

Förutom alla utställare som du kan handla allt från växter till trädgårdskläder kan man gå på föreläsningar och workshops. Dessa anmäler man sig till i förväg och betalar 100 kr. Tyvärr var workshopen om hur man gör vårens vackraste blomsterarrangemang redan slutsålt, den hade jag gärna gått på.

vintagepaspirandebalkong_nordiska_tradgardar_DSF9060 (1)

Den här bilden är från förra årets mässa, då man visade olika typer av kreativa balkonger. Programpunkten återkommer även på årets mässa.
Bild lånad från Nordiska Trädgårdar.