Bloggbild-2

Tävla och vinn entrébiljetter till den stora trädgårdsmässan i Älvsjö som öppnar den 22 mars.

Biljetter till Nordiska Trädgårdar

I samarbete med Nordiska Trädgårdar tävlar jag ut 5 st biljetter till den stora trädgårdsmässan som öppnar den 22 mars. Tävlingen pågår också på Instagram – @inredningsbloggvillavarm. Tävla där också, för större vinstchans!

Tävlingen är enkel, svara på frågan här nedan. Antingen skriver du svaret som en kommentar här nedan eller så mejlar du till: helena@villavarm.se Märk mejlet med ”Tävling trädgård”.

På Nordiska Trädgårdar finns massor att se och göra! I en workshop får man lära sig att fläta växtstöd. Vad heter trädgårdsmästaren som håller i den aktiviteten?

Tävlingen pågår t om söndagen den 18 mars och värdet på biljetten är 180 kr. Vinstbiljetterna kommer att mejlas till vinnarna som en kod. Koden använder man sedan på mässans webbsida där biljetten sedan tas ut.

Lycka till!

Tävlingen är avslutad och jag säger grattis till vinnarna: Emma, Sofia, Ingela, Ailin och Karin som får var sin biljett. Tack till alla ni som tävlade! Håll koll här på bloggen och @inredningsbloggvillavarm för fler tävlingar.