Tävla och vinn entrébiljetter till den stora trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar i Älvsjö som går mellan den 21-24 mars 2019.

Tävlingen är avslutad. Tack alla ni som var med och tävlade! Grattis till Liselott, Anna, Susanne, Karin och Sophie som vann var sin biljett.

Har en så bra tävling för alla trädgårdstokiga på gång! I samarbete med Nordiska Trädgårdar tävlar jag ut 5 st biljetter till den stora trädgårdsmässan som öppnar den 21 mars. Tävlingen pågår också på Instagram – @hemmahoshelena. Tävla där också, för större vinstchans!

Tävlingen är enkel, svara på frågan här nedan. Antingen skriver du svaret som en kommentar eller så mejlar du till: helena@villavarm.se Märk mejlet med ”Tävling trädgård”.

På Nordiska Trädgårdar finns massor att se och göra! Den danske bonden från tv-programmet ”Hundra procent bonde” kommer att hålla en föreläsning under lördagen, men vad heter han?

Tävlingen pågår t om måndagen den 18 mars och värdet på biljetten är 190 kr. Vinstbiljetterna kommer att mejlas ut till vinnarna som en kod. Koden använder man sedan på mässans webbsida där biljetten sedan tas ut.

Lycka till!