Bild från Boråstapeter från kollektionen Etage.

Inspiration kan man hämta från olika håll. Här har jag hittat några snygga och inspirerande bilder med tapeter från Boråstapeter. Den första bilden visar en stilren hall med tapeter från kollektionen Etage, tapeterna som har används är 2809 och 2838. Ett snyggt sätt att kombinera en mönstrad med en enklare tapet. Korgarna med olivträd i tilltalade mig. För den som inte har tid att sköta om riktiga olivträd finns konstgjorda i naturtroget utseende från t ex Mr Plant och Sia Home Fashion.

Bild från Elle Interiör.

När vi nu är inne på snygga tapeter måste jag nämna min favorittapet – Woods från Cole and son. En tapet som har väldigt många år på nacken men som jag aldrig tröttnar på. Önskar du köpa denna tapet är Boråstapeter generalagent för denna i Sverige, kolla din närmaste återförsäljare. Jag håller på att inreda ett rum hemma med just den tapeten, bilder kommer då rummet är klart…