Vilket stort intresse det blev! Jag visade islandströjorna som min mamma har stickat på mitt Instagram @hemmahoshelena Ni var så många som gillade dem och vissa undrade var man kan hitta mönstret.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Islandströjan Afmaeli

Den här tröjan är ”min” och jag tycker om den så mycket! Hon som designat tröjan, Vedis Jonsdottir, hörde av sig till mig och berättade att Afmaeli betyder födelsedag på isländska!  Jag valde ungefär samma färger som stod i mönstret, det var en rödaktig nyans som var slut. Garnet beställde jag från Skapa mer.se, de har en lite knepig sida att hitta färgerna men priserna var riktigt bra. Ibland får man rabattkoder via deras nyhetsbrev.
Mönstret på tröjan ligger gratis hos Järbo, så det är bara att ladda ned.

Jag i min älsklingströja! Och en av mina favvo-muggar från Piteå-keramikern Katarina K.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Här hänger alla mammas tröjor på rad. Den första till vänster är Afmaeli, nästa tröja är Riddari med färgen som är i mönstret. De två sista är också Riddari men i andra färger. Mönstret till Riddari köpte vi hos Skapa mer.se , det kostar 29 kr.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.