Måste tipsa om bra köp du kan göra! I helgen har Cervera 20% på hela sortimentet online om du blir medlem. Om du dessutom skapar ett konto på My Bonus och får du 15 % tillbaka på ditt köp och med koden ”HELENA50” får du dessutom 50 kr i välkomstrabatt. Vasen blir  465 kr billigare!

Riktiga pengar tillbaka och extra rabatt hos Cervera!

Återbäringssidor är en ny grej som växer med den ökande e-handeln. Jag har själv använt MyBonus i snart ett år och det ger härlig bonus tillbaka – prova du också! Nu får du 50 kr i en välkomstbonus om du anger koden ”HELENA50”. Några har undrat om det verkligen är säkert att uppge sitt bankkonto då pengarna ska betalas ut och jag kan lugna oroliga! My Bonus samarbetar med Trustly och du måste vara inloggad på ditt konto för att kunna få utbetalningen.

För att få 20% hos Cervera i helgen behöver du bli medlem, detta gör du enkelt på webben.

Rabattexempel på vasen från Klong:

Ordinare pris 1.299 kr
Medlemsrabatt Cervera -259 kr
Återbäring MyBonus -156 kr
Välkomstbonus HELENA50 -50 kr

Pris för vasen i helgen: 834 kr!

Så här enkelt är det:

  1. Skapa ett konto på MyBonus.
  2. Leta upp den butiken du ska handla i på MyBonus sida, det finns 700 butiker anslutna.
  3. Klicka dig via MyBonus in på den sidan du ska handla från (det är jätteviktigt, annars får du inte du din återbäring,  då de måste se att du gått via MyBonus portal) här ser du också vilka kampanjer som gäller eller om bonusen är höjd.
  4. Gör inköpet på sidan
  5. Efter en stund får du ett mejl från MyBonus hur stor din bonus blev. När du har fått 100 kr, kan du få det inbetalat på ditt konto.

Tänk på att det kan ta upp till 30-90 dagar innan din bonus betalas ut.

Happy Shopping!