Har hittat det här fina porslinet hos Kitchentime, de lämnar 3,5% i cashback på det du handlar. Och om du dessutom skaffar Refunder nu och anger kompiskoden ”HEMMAHOSHELENA” så får du 50 kr i bonus!
Bild: Lånad från House Doctor.

Att få pengar tillbaka på det man handlar på nätet, låter nästan för bra för att vara sant. Men faktum är att det funkar och att man verkligen får ”riktiga” pengar insatta på sitt konto. Jag har använt Refunder under några år, vilket har gett mig tillbaka flera hundralappar. När du sedan vill ha din bonus utbetalad så görs det via Trustly och det funkar till alla svenska banker.

Få 50 kr i bonus!

Om du skaffar ett konto hos Refunder nu och anger kompiskoden ”HEMMAHOSHELENA” så får du 50 kr i bonus på ditt konto och när du har över 100 kr på ditt Refunder-konto kan du få det utbetalat till ditt konto. Över 900 butiken är anslutna till sidan.

Så här handlar du via Refunder när du har ett konto:

  1. Logga in på Refunder
  2. Leta upp den butik du tänkt handla från och klicka dig fram till butiken. ( Du kan också ladda ner en Refunder-knapp i din webbläsare och påminner dig om att butiken har återbäring)
  3. Gör din beställning
  4. Efter en stund kommer en bekräftelse på din bonus. (För att hantera ev. returer och återköp så dröjer det någon månad innan återbäringen kan betalas ut.)
  5. Logga in med Mobilt Bankid då det är dags att ta ut pengarna och få dem på ditt konto. Enkelt och säkert!