Bäddset Big World från Borganäs

Sov gott i hela världen! Snyggt bäddset i grått med världskartan som mönster. Örngott och påslakan i mått 150 x 210 cm för bara 169 kr.

Kuddar från Littlephant och fint bäddset till fyndpris från Borganäs

Måste bara tipsa om Campadres fraktfria erbjudande i helgen. Med koden ”ffaug” får du din order fraktfri. Om du dessutom blir medlem i Refunder.se så får du 5% återbäring på ditt köp.

Jag passade på att klicka hem kuddar i grått och grönt från Littlephant. Jag gillar Camilla Lundstens mönster och kvalitén på tygerna. Ett kuddfodral med tillhörande dunkudde kostar nu 349 kr, ordinarie pris ligger på 695 kr.

Bäddsetet The World i grått för bara 169 kr blir fint att bädda med. Jag gillar kartor och det är ju kul att drömma sig bort till nästa resmål…

Kan dessutom rekommendera Refunder.se en portal som ger återbäring på det du handlar på nätet. Återbäringen betalas ut i pengar, direkt på ditt bankkonto. Det kostar inget att gå med, kom bara ihåg att du är inloggad på Refunder då du gör ditt köp, annars registreras inte din bonus.

Kudde Littlephant

Fina kuddar från Littlephant kostar nu bara 349 kr på Campadre. Om du använder koden ffaug så blir din order fraktfri, gäller till och med imorgon söndag.