Foto: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Just nu är jag i full färd med att inreda ett nytt sovrum. Den här gången har jag tänkt att planera och verkligen fundera igenom hur det ska se ut innan jag sätter igång och inreder. Ni vet som proffsen gör! Ja, kanske inte med färglagda skisser och tygprover men i alla fall en bild i huvudet hur det ska se ut.

Textilier i svart och vitt

Det är faktiskt en god idé att samla på sig bilder och skapa en s k ”mood-board” då man ska skapa ett rum. Jag fastnade för svarta och vita textilier i sovrummet. Tyget Mademoiselle designat av Lisa Bengtsson från Mairo finns i allt från metervara till brickor och kuddar. Sängen blir mer ombonad och mer klädd i en sängkappa, Himla har en snygg sådan i bomull som heter Leo. Överkast med kuddar i svart och vitt hittade jag hos Linum.

Bilder kommer på inredningsbloggen när rummet är färdigt!