Tips! Fram till den 13 december 2022 får du 35% rabatt på hela sortimentet av Juleminner, gäller dock inte på redan nedsatta produkter eller kampanjpriser. Ange rabattkoden ”hemmahoshelena35”

I fjol lanserade Fyrklövern den fina julservisen Juleminner, som för  tankarna till den nordiska vintern och julen..
Bild Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Jag gillar verkligen serviserna från Fyrklövern, så fina och håller en bra kvalité. Dessutom kan du beställa lite eftersom och komplettera efter det du behöver. Nu lanserar de en julservis i fint benporslin med en vacker dekor, den är designad av den norska formgivaren Linda Svedal Walsøe som ligger bakom företaget Wik & Walsoe som är ett norskt företag kända för sitt subtila formspråk av skirt porslin.

Mönstret är inspirerat av den nordiska vintern. Ett klassiskt mönster som kommer att hålla i många år.
Bilden är lånad från Fyrklövern.

I serien finns det också muggar. Tänk att dricka varm choklad med marshmallows eller en kryddig glögg i vinterkvällen… Muggen kostar 289 kr.
Bild Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Jag har tidigare bloggat om porslinet från Fyrklövern och vill du ha inspiration så hittar du de inläggen hittar du här.

Rabatt med Refunder

Om du tänker beställa från Fyrklövern använd Cash-backsidan Refunder som jag skrivit om tidigare, då får du 50 kr tillbaka om du använder min kod och samtidigt får du rabatt det  du köper! När du sedan handlar från andra sidor går du bar via portalen Refunder så får du cash-back. Då du har över 100 kr i bonus så kan du enkelt få summan utbetalat till ditt bankkonto.

Dekoren är verkligen vacker! Jag gillar den skira stilen och färgerna i grå, grönt, lite rött och guld.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.