Äntligen har jag hittat besticken! Jag har länge letat kopparfärgade bestick som tål maskindisk och nu har jag hittat dem – finns hos Vargen & Thor. Med rabattkoden ”HEMMAHOSHELENA” får du 20% på allt du beställer!
Bordet och servettringarna kommer från Artwood och porslinet heter Pepper och kommer från Fyrklövern.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Jag älskar att duka och det känns så kul att jag äntligen har hittat bestick i kopparfärg. Passar perfekt till allt det gråa och rustika i vår stuga!
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

I vår stuga, Villa Kåbdalis har jag inrett med grått och brunt. Ja, lite murriga färger. Tanken är att efter en dag ute på skotern eller i slalombacken ska det kännas mysigt och varmt att komma in i stugan . För att lätta upp det murriga har jag orange och koppar som accentfärger. Det har inte varit så lätt alla gånger att hitta kopparfärgade inredningsdetaljer, men med lite tur och sökande så har jag lyckats!
Just besticken ville jag ha i en koppar/rosé-färg, något som har gått si sådär. Hittade en snygg serie på Åhlens, men efter ett antal maskindiskningar tappade de färgen trots att de skulle tåla detta.


Blev därför så glad när jag av en slump hittade besticken Fenix från Vargen & Thor som är 100% säkra för diskmaskin. Besticken är rejäla och har en härlig tyngd när man håller i dem. Jag gillar den hamrade dekoren på skaften som finns på båda sidor.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.


Besticken säljs i en snygg kartong med ett kit med fyra av vardera, alltså tesked, matsked, kniv och gaffel. Priset ligger på 995 kr, men om du anger koden ”hemmahoshelena” har du 25% rabatt hela din beställning.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.


Vill hellre ha bestick i någon annan färg finns det allt från mattsvarta, champagne, mässing och silverfärgade – alla är grymt säkra och funkar i diskmaskin.
Besticken känns tunga i handen på ett bra sätt och jag gillar den hamrade dekoren.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Rabattkod till Vargen & Thor

Passa på att köpa fina saker till ditt kök och det dukade bordet! Hos Vargen & Thor hittar du snygga grytor i spännande material och färger, muggar och knivar. Rabattkoden gäller även på set-priser. Använd koden ”hemmahoshelena” har du 25% rabatt hela din beställning.
Vargen & Thor är ett relativt nystartat företag med säte på västkusten, deras tanke är att hålla produkter i en unik design och med hållbara material. Deras bestick Bambini finns på Restaurangen La Perla i Stockholm.