Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. 

Här kommer några monterbilder från Husmässan som jag var med på i Botkyrka nu i augusti. På mässan medverkade både hustillverkare men även andra leverantörer som har med boende att göra. Att delta i en mässa och möta trevliga huskunder och andra utställare tyckte jag var jätteroligt!

Nåväl, så här blev Villa Varms fina monter! Jag känner mig väldigt nöjd, det var ju första gången!

Svarta krukorna

De svarta krukorna byggde vi i MDF som sedan rollades med svart matt väggfärg. Även de avlövade sälgkvistarna fick samma svarta behandling. Jag tycker faktiskt att denna idé kan man ta efter och ha hemma i sitt hus. Dock fungerar inte krukorna att ha ute. Deklalerna är utskurna i gul självhäftande plast av Reklam & Skylt i Piteå. Kanske också en idé att överföra till sitt hem? Göra egna väggord eller kanske klistra någon kul text på ett fönster?   

Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Katarina Konsthantverkare 

Jag har ju tidigare skrivit om de fina alster som jag lånade av Katarina K i Piteå. Och såhär blev det!