Terra tvål

En helt ny serie lanseras nu i höst, serien heter Terra och kommer i plastflaskor som påminner lite om gamla apoteksflaskor.
Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Ny serie – Terra, snygga vita flaskor och efterlängtad lotion

På Formex visade Savon de Marseille massor av roliga nyheter inför hösten och vinter. Terra är en helt ny serie i plastflaskor med underbara tvålar i härliga dofter. Lagom till jul kommer limiterade Extra Purflaskor i silver och vitt. De härliga dofterna Mynta och bomullsblomma får nu tillökning med både lotion och fasta tvålar.

Den nya serien Terra håller samma höga kvalité som övriga produkter hos Savon de Marseille men i den här serien har man gjort pump och flaska billigare och på så sätt kunna sänka priset något. Dofterna är underbara och namnen, även om man inte är så bra på franska så låter det som poesi! Vad sägs om Champs de Lavande, Orange Confité och Feuille de Figuier…
Pumptvålarna är 500 ml stora och kostar 109 kr, refillen på en liter kostar 139 kr och lotionen, som kommer att finnas ute i butikerna i oktober, kostar 115 kr. Förutom ovanstående dofter finns Verbena/citrus, lindblomma och grön oliv. Mina favoriter är nog lavendel och apelsin om jag måste välja…!

Jultvål limited

Extra Pur-serien kommer med en limiterad samlarflaska i vitt med guld eller silverdekor. Riktigt snygga flaskor som väcker habegäret! Den silvriga doftar bomullsblomma och den guldiga doftar apelsinblomma. Dessa kommer att finnas ute i butikerna under oktober och ligger förpackade i en vacker kartong. Priset kommer nog att ligga på dryga 200 kr.
Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Mynta och bomull lotion

De underbart fräscha dofterna Mynta och Bomullsblomma som kom i våras har blivit en riktig succé. Därför väljer Savon de Marseille att utöka serien med lotion i en 300 ml plastflaska. Ca-pris 169 kr. Även fasta tvålar på 100 gr kommer nu också, där är ca-priset 49 kr.
Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.