Bildkollage från Sufraco.

Jag har tidigare på min inredningsblogg skrivit om de härliga produkterna från Savon de Marseille eller rättare sagt Compagnie de Provence som själva företaget heter. Dessa produkter visas flitigt i stylade heminredningsreportage och mäklarbilder. Man kan säga vad man vill om det, men det är hög kvalitet och bra produkter!

Extra Pur-familjen utökas

Höstens nyheter i deras populära Extra Pur serie är en mindre plastflaska med pump på 300 ml (de vanliga glasflaskorna rymmer 500 ml) med den flytande tvålen samt en handkräm. Tidigare fanns bara handkrämen på tub. Jag tycker själv bäst om glasflaskorna eftersom de håller sig snygga länge och känns mer påkostade. Även med barn i huset har inte någon flaska gått sönder hos oss ännu!

Extra pur serien har även utökats med en duschkräm, även den i en plastflaska. Jag har själv inte testat den men det sägs att den ska löddra mer än den vanliga pumptvålen.

Bildkollage från Sufraco.

Ny serie – Edition Noire

Ytterligare en nyhet för hösten är en helt ny serie – Edition Noire. Den ersätter deras tidigare lyxserie Ylang och Orkide. Edition Noire är en exklusivare kroppsvårdsserie i svarta flaskor som finns i två olika dofter: The-Tonkaböna och Ylang. Förutom de vanliga produkterna som flytande tvål, handkräm och kroppsbalm finns det även eau de toilette och en kroppsolja för torr hy. Jag har tyvärr inte haft möjlighet att testa dessa produkter, men flaskorna ser väldigt snygga ut…