25 års jubileum savon de marseille-2

I år fyller Savon de Marseille 25 år. Jubileet firas med en specialutgåva av den klassiska flaskan förpackad i ett snyggt papprör. Ca-pris i butik 219 kr.
Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Limiterad tvålflaska och Version Originale i ny kostym

Savon de Marseille firar 25 år med en limiterad flaska som är en hyllning till den klassiska kubtvålen. Specialtvålen kommer att finnas ute i butikerna nu i vår.
Den ikoniska bruna serien – Version Originale har fått nya förpackningar, dock är dofterna samma som tidigare.

Personligen gillar jag tvålarna och lotionerna från Savon de Marseille, bra kvalitet och underbara dofter. En rolig detalj är de jubileumsflaskor som företaget tar fram, förra gången var då företaget fyllde 20 år. Vackra flaskor att spara och använda igen!

Version Originale har i år fått nytt utseende, produkterna finns nu bara i glasflaskor. Handkrämen är numera förpackad i en snygg metalltub. Personligen kommer jag att sakna handkrämen på pumpflaska som hjälper mig att överleva den torra vinter!

Och för dig som älskar dofterna i serien – lugn, inget är ändrat: Rökelse Lavendel, Svart Jasmin och Anis Patcholi doftar precis som vanligt…

Nya version originale-2

Den numera ikoniska serien i brunt glas har fått en ny design på förpackningarna. Hand- och kroppskrämen ligger nu förpackade i snygga metalltuber. Doftljuset har en rakare form och alla pumpflaskor är enbart i glas.
Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.