Alcro har tillsamman med Säker Stil tagit fram sju vackra färgkulörer för inredning. Bakom Säker Stil står två kända personligheter inom modevärlden, modeskribenten Emilia de Poret och journalisten Ebba von Sydow. De har bland annat skrivit handboken Säker Stil, som handlar om hur man bygger en klok garderob.

Jag gillar Emilias och Ebbas syn på stil och kläder. De har en bra smak och tanke på hållbarhet. Duon menar att inredning och mode hänger ihop. En perfekt basgarderob håller i alla lägen och stilen sviker dig aldrig. Genom att tänka på samma sätt när man färgsätter väggarna i sitt hem, togs färgskalan fram tillsamman med Alcro.
Behöver du tips om hur du målar om väggar har jag skrivit ett inlägg här.

Ebba och Emilia, duon bakom Säker Stil. Här sitter de vid en vägg som är målad i kulören Perfect Pink.
Bild lånad från Alcro.

En verkligen inspirerande tanke, där en beige trenchcoat blir en varmgrå Truly Taupe eller en ljusgrå kashmirtröja blir till kulören Ebba Grey. Hela färgkartan består av sju olika kulörer.

Hela kollektionen består av sju färger från vit och gråvit till rosa och svart. Här kan du ladda ner och se alla kulörerna.
Bild lånad från Alcro.

Här är färgkartan med alla färgerna. Verkligen fina tycker jag! Själv så blev jag så förtjust i Perfect Pink som jag gärna skulle måla taket i badrummet med. Vi får se…
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.