Svenska Gaston Luga lanserar just nu en ny ryggsäck som heter Pärlan och en ny plånbok som kallas för Börs. Nu i september har de en kampanj där man också får med en praktisk resenecessär om man köper en ryggsäck.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Rabattkod – Gaston Luga

(Inlägget är ett samarbete med Gaston Luga)
Gaston Lugas nyheter är ryggsäcken Pärlan och plånboken Börs. De är båda tillverkade i veganläder och ryggsäckens tyg är tålig och vattenavvisande. De tidigare modellerna var sydda i ett bomullstyg som kändes lite känsligare. Här är en annan variant, Pråper, som jag tidigare bloggat om.

Om du anger koden ”HEMMAHOSHELENA” så får du 15% på din beställningen. Du har gratis frakt och fri retur om du skulle ångra dig.

Ryggsäcken kommer en påse så att du enkelt kan hänga undan den då den inte används. Alltid kul när saker är snyggt förpackade!
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Ryggsäcken Pärlan har två fack och på baksidan finns ett dolt fack som du kan förvara värdesaker. Nu har man gjort det bredare och lättare att komma åt. Jag gillar tyget, det känns elegantare och tåligare än på de tidigare modellerna. Ryggsäcken kostar 1.039 kr och finns i flera färger, jag valde den svarta och vinröda.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Plånboken Börs kommer i en fin ask, en ask som du kan spara och ha saker i. Börsen är gjord av veganläder och har flera utvändiga fack för kreditkort och en rejäl dragkedja. I mitten facket rymmer man mynt, nycklar eller sedlar.
Börsen kostar 369 kr och finns i flera olika färger. Jag valde den svarta med silver dragkedja.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Just nu pågår en kampanj där du får en praktisk resenecessär Ärlig, när du köper en ryggsäck. Perfekt att ha koll på dina hudvårdsartiklar då du passerar säkerhetskontrollen!
Värdet på necessären är 369 kr.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.