Top 7 Sadolin

Sju utvalda kulörer presenterar Sadolin nu i höst under namnet Top 7. De utvalda kulörerna är uppdelade i tre olika grupper – Nostalgic, Romantic och Graphic.
Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm

Utvalda höstkulörer från Sadolin

Jag vet inte vad det är, men det är något speciellt med färgkartor och färgnummer. Det är så fantastiskt roligt att få jämföra, fundera  och grotta ner sig i just färg! Därför kastade jag mig på Sadolins nya broschyr när den damp ner i postlådan.

Sadolins kollektion heter Top 7 och består av sju olika kulörer som är tänkta att använda som väggfärg men också till inredningsdetaljer och möbler. Kollektionen är uppdelad i tre olika delar; The Romantic,The Graphic och The Nostalgic.  Ett plus för en trevlig broschyr/webbsida där Tant Johanna, från bloggportalen Lovely Life, ger tips och visar snyggt stylade bilder. I like!

Sadolin_Nostalgic_1

Gröna, mörka toner i kulörerna Leafy och Mason i The Nostalgic. Bild lånad från Sadolin.

Sadolin_Romantic_1

Snyggt stylad bild till kollektionen The Romantic! (Oj, vad jag skulle vilja ha den snygga saxen från Hay…) Här är det lila kulörer med rosa undertoner.
Bild lånad från Sadolin.

Sadolin_Graphic_1

The Graphic har en uppiggande kulör i korall – Reef och den varma gråtonen i Classic Statue. Även här ett snyggt stilleben!
Bild lånad från Sadolin.

Jag håller på att planera för att måla om hemma i höst och fastnade för två olika kulörer, Classic Statue och Flour. Ska testa med provburkar så man verkligen får se hur det blir i verkligheten. Fortsättning följer…
Här har jag tidigare, på inredningsbloggen, gett några goda råd om att sätta väv på väggarna och hur man målar.