Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Granit.

Nu när våren närmar sig kliar det i mina odlingsfingrar! Granit tycker jag , har så fina saker – alltid när jag är i Stockholm så besöker jag någon av deras butiker. Tur att de har en webbshop så att man kan beställa hem dras fina saker, nu i helgen har de 20% på hela sortimentet om man är medlem, och det kan du bli i ett nafs!

Här är mina bästa köptips från GRANIT:

Snyggt att ha en sprayflaska i glas och om du vill blanda ett miljövänligt bekämpningsmedel mot löss så hittar du recpet här nedan.
Bild lånad från Granit.

Behandla löss med snälla bekämpningsmedel:

0,25 dl såpa
4 dl vatten
0,5 kork T-sprit

Blanda i en sprayflaska och behandla din växt. Extra snyggt, tycker jag, är att hälla över det i en sprayflaska i glas och sedan märker upp den med en fin etikett. Sprayflaskan kostar  59 kr, ordinarie pris. Men nu får du 20% rabatt om du går med i kundklubben.

Jag måste erkänna, jag är dålig på att komma i håg att vattna blommorna. Men om man har sina vattenkannor smart placerade i huset så är det lättare att komma i håg vattningen. Granits vattenkanna blir en fin inredningsdetalj.

Sticklingar är roligt och enkelt att fixa. Extra fint blir det om du sätter dem i söta vaser. Vaserna kan du också använda till dukningar. Här är en variant i grönt med de finns också i klarglas.Ordinarie pris är 29 kr men med rabatten nu i helgen kostar varje vas 23,20 kr.