Foto: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Pressfrukosten uppdukad

Hela torsdagen befann jag mig på Formex mässan, Nordens största fackmässa för inredning och design. Dagen började med pressfrukost, en timme innan själva mässan öppnade. Det var spännande att se, jag har aldrig tidigare deltagit i en pressfrukost!

Nu börjar mitt stora arbete att sortera alla mina bilder, broschyrer, intryck, pressutskick och kataloger, för att sedan visa er läsare det jag sett!

Foto: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Ena långsidan i restaurangen Happy Dining var klädd med olika tallrikar i glada färger. Visst blir man glad! Att temat på mässan var Happy gick ju inte att ta miste på!

Foto: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Av alla färgglada rosetter satte jag mig vid paketet med  svart band – är jag kanske så färglös…?

Foto: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. Massor av färgglada godsaker.


Snyggt förpackad frukost

När man öppnat den söta asken låg en färgglad och läckert förpackad frukost. De kreativa hjärnorna bakom lådan var Jarmo Toivanen och Elin Wallén från Creative Force och patiseriet/resturangen Pont Nouveau. I lådan låg en liten påse med tre macarons, en sorts dubbel biskvi-kaka med smaksatt smörkräm emellan. En brioche i en häftig pappersform från Kalasform och en fruktyoghurt med bakade flingor. Den nylanserade retro- vickningsgaffeln var en gåva från Gense. Alla pappersprodukter kom från  Nordahl.

Här står jag – en nöjd inredningsbloggare!  En av bloggkollegorna från bloggträffen var snäll och fotade mig. Tack Jannice!

I bakgrunden ser man en del av utställningen som hörde till restaurangen Happy Dining. En rolig detalj var uppmanande skyltar till att man gärna fick slå sig ner och vila sig en stund. I vanliga fall brukar det ju vara tvärtom…

Foto: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Jarmo Toivanen och Elin Wallén kom till vår bloggträff där de berättade hur de skapat utställningen.