Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. Starten på Formex började med pressfrukost, först tittade vi på ”Moi, moi Helsinki”. En hyllning till årets designhuvudstad.

Hej,hej Helsingfors!

Starten på Formex började med pressfrukost, denna gång började vi i den stora entréhallen för att titta på utställningen ”Moi, moi Helsinki”. En hyllning till designhuvudstaden 2012 som är Helsingfors. Utställningen gjordes i samarbete med Formex och Moderådet.

Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. Oddbirds kombinerade utställning och restaurang var mysigt höstig!

The Odd Nest

Nästa anhalt var Oddbirds kombinerade restaurang och utställning The Odd Nest. Det var verkligen en kreativ och mysig miljö, tycker jag. Kändes ombonat och höstigt.

Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.


Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. Gult dyker upp lite här och var i inredningen. Väskan på bordet speglar verkligen en stor trend – retro.

Trend Zone

Designgruppen Coco Form stod för trendutställningen som tolkade fyra trender på nordiskt vis:

  • Walk the Line (grafiskt, svart och vitt)
  • Memory Lane (retro)
  • Silly Walk (galet i starka färger)
  • Milky Way (pastelligt och sött)

Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. Grafiskt med mycket svart och vitt i trendutställningen Walk the Line.

Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. Dova färger med gul som accentfärg och retrokänsla i Memory Lane.

Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. Ja, vad säger ni? Inspiration till nya vardagsrummet? Galet med starka färger i Silly Walk.