Foto Linda Wikström, Norrbottens Kuriren. Brickbord från THG, där även lampan kommer ifrån. Le Courbiserfåtöljen är inköpt i Umeå.

Reportage i Norrbottens Kuriren

Nu i vinter blev jag kontaktad av Norrbottens Kuriren, de ville komma och göra ett reportage om mitt hem. Jag kände att det var en kul idé! Här är några av bilderna från övervåningen, jag kommer att lägga ut fler bilder. Stort tack till fotografen Linda Wikström som ordnat så jag får låna bilderna till inredningsbloggen!

Foto Linda Wikström, Norrbottens Kuriren.Hemmakontoret/biblioteket är inrett med möbler från THG. Svartvita fotografier från Fotomyndigheten. Mattan är designad av Åsa Gray fanns förut på IKEA. Stol med linneöverdrag från Artwood. Golvet är från Tarkett, ask Cognac.

Foto Linda Wikström, Norrbottens Kuriren.Stileben på brickbordet, penna från danska Tine K ligger på en gammal liten nysilverbibel som jag fått av min faster och betongskrin från Edblad och Co.

Foto Linda Wikström, Norrbottens Kuriren. Sideboard från Henrik Steen, där även dinosaurieskelettet kommer ifrån. Privata fotografier skapar en personlig prägel i hemmet, fotografierna kommer från Fotomyndigheten.