Bild:Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. I ett gjutjärnsfat med grus i botten, har jag stuckit ner några fröställningar från syrénbuskar och rönnspirea, svart aroniabär och falläpplen. Tack vare regn och ruskvädret som pågår håller sig arrangemanget sig fint länge ute.

Trädgårdens alla träd och buskar bågnar av all frukt och bär. Bär som man inte plockar för att göra sylt av. Svart aronian formligen ligger ner, tyngd av alla blanka och svarta bär.  Bären är ju ätliga men smakar en aning beskt. Har någon tips på vad man kan göra med dem förutom att dekorera med? Skriv gärna en kommentar!

Bild:Helena Sundström,Inredningsblogg Villa Varm.

Även inomhus har höstfärgerna fått flytta in. I den här skålen la jag ett grönt oasisblock som jag blötte upp först i vatten. Även här använde jag svart aronia och olika fröställningar. Tistelbollarna kommer från ett ogräs som jag medvetet sparat i rabatten…